El Noia Freixenet torna de Girona amb les mans buides

GARATGE PLANA GIRONA |4-2| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní han caigut a terres gironines en un partit on han merescut més.

Segueix la maledicció del Municipal de Palau II on el Noia Freixenet ha tornat a caure aquest diumenge en un partit de menys a més dels de Ferran López del que, tot i ser superiors a la segona part, han marxat sense punts.

L’empat inicial s’ha mantingut fins a les acaballes de la primera meitat. Els locals han dominat l’inici del partit però poc a poc els sadurninencs l’han portat al seu terreny. El Girona s’hauria pogut avançar al 18 quan Jordi Ferrer ha vist una targeta blava, però Alex Grau ha errat el llançament de la directa. Al 21 rèplica a l’altra porteria i en aquest cas ha estat Roc Pujadas qui no ha aprofitat la directa per compliment del primer cicle dels gironins.

L’ex-jugador del Noia Freixenet, Humerto Mendes ha inaugurat el marcador al 22 i els cavistes han gaudit de 4 minuts de Power Play que no han aprofitat després d’una targeta vermella al tècnic blanc-i-vermell Marc Comalat.

A la represa s’ha equilibrat el joc i els de Sant Sadurní han gaudit d’oportunitats per lluitar pels punts, però no ha estat fins al 31 que Xavi Costa ha fet l’1-1.

Al 37 Pau Palacín ha tornat a avançar el conjunt local aprofitant una falta directa. Pol Manrubia, però, no ha pogut fer el mateix després de la 15 falta del Girona. Qui si ha vist porteria ha estat Jordi Ferrer, que al 42 ha posat les taules amb una bola “picadeta” per damunt de Llaverola.

Les espases en alt fins al final del partit

El partit estava obert però Alex Grau al 47 ha perforat la porteria de Xus Fernàndez amb un potent llançament des de pista pròpia. Els de Ferran López han buscat l’empat i fins i tot ho han intentat amb el 5 contra 4 als últims 2 minuts, però no han estat capaços de sorprendre Llaverola. A 37 segons pel final, Xavi Gurri ha fet el definitiu 4-2 a porteria buida.

Derrota del Noia Freixenet a la pista del Garatge Plana Girona que deixa als de la Capital del Cava en la mateixa situació, 6è classificat amb 4 punts per sobre del Voltregà però ara a falta només de dos partits pel final de la competició. El proper compromís serà l’últim a l’Olímpic de l’Ateneu aquesta temporada amb la visita del Calafell Tot l’Any de Pere Varias el proper dissabte 22 de maig.

GARATGE PLANA GIRONA: Jaume Llaverola, Xavi Gurri, Humbero Mendes, Alex Grau i Pau Palacín -cinc inicial- Gerard Pujol i Alex Joseph.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Pol Manrubia i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa i Adrià Ballart.

GOLS: 1-0 Mendes (22), 1-1 Costa (31), 2-1 Palacín (37 fd), 2-2 Ferrer (42), 3-2 Grau (47) i 4-2 Gurri (49).

ÀRBITRES: Josep Ribó i Albert Marquez. Han assenyalat 16 faltes al Girona i 13 al Noia. Targeta blava per Ferrer (Noia) i vermella per Comalat (ent. Girona)