L’Igualada de Ferran López visita l’Olímpic de l’Ateneu aquest dissabte (19:30h)

El que va ser entrenador del primer equip del Noia Freixenet durant les darreres vuit temporades, Ferran López, tornarà a l’Ateneu però per asseure’s a la banqueta de l’equip visitant.

L’Igualada, l’actual equip de López, visitarà la Capital del Cava amb un bagatge irregular aquest començament de temporada. Tres victòries i dues derrotes, i amb el partit pendent de la primera jornada amb el Caldes, el situen a la novena posició de la taula amb nou punts. A banda de la banqueta, la principal novetat dels arlequinats és Pol Galbas, provinent del Calafell, que cobreix la baixa de Jassel Oller, ara al Caldes.

El Noia Freixenet torna a la competició oficial quinze dies després d’encaixar la primera derrota de la temporada davant el SHUM a l’Olímpic de l’Ateneu. Serà el segon partit consecutiu a casa pels de Pere Varias, que mirarà de guanyar per arribar en bona posició al “Tourmalet” que, a partir de la setmana vinent, els enfrontarà de manera consecutiva a Barça, Vendrell, Vic, Liceo i Reus.

Els catalans J.A. Ribó i A. Tavera seran els encarregats d’arbitrar aquest partit que començarà a les 19:30h de dissabte.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com