Pere Varias: “Hem sabut contrarestar moltes de les seves virtuts”

L’entrenador, Pere Varias i el capità, Jordi Del Amor han parlat davant dels mitjans en la roda de premsa posterior al partit.

Pere Varias:

“El Barça ha sigut superior, quan hi ha un marcador de 6-1 no hi ha res a pelar, però crec que hem sabut contrarestar moltes de les seves virtuts durant 25 minuts.”

“Ells han intentat generar però han viscut més d’errades nostres que no pas dels seus encerts. L’inici de la segona part ha marcat el partit. Volíem arribar als últims deu minuts amb opcions i jugar-nos-ho a cara o creu, però han aprofitat dues pèrdues de pilota i amb el 4-0 el partit estava trencat.”

“Visca el Noia i l’any que ve, tornem-hi!”

 

Jordi Del Amor:

“A la mitja part ho hem parlat. Amb el 2-0 estàvem tranquils, perquè encara estàvem vius, però ha passat just el que no volíem: en dues pèrdues nostres ens han marcat el 4-0 i ens ho han posat molt difícil.”

“Frustració? Nosaltres hem fet el que hem pogut, ells són els millors. Aquest any no ens ha tocat potser un altre any ens toca”

 

Barça i Vic reeditaran la final de l’any passat després que els osonencs han superat al Liceo dels germans Bargalló per 4-1.


foto: Varias i Del Amor, en roda de premsa després del partit (cenoia.com)


 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com