Un voluntariós Noia Freixenet no pot amb el Barça i diu adéu la Copa (6-1)

|FC BARCELONA 6-1 NOIA FREIXENET|

No ha pogut ser. L’equip de la Capital del Cava hi ha posat voluntat, però han acabat caient davant el Barça a les semifinals de la Copa del Rei.

Els de Ricard Muñóz han avisat molt aviat amb un pal del sadurninenc Marc Gual quan només havien passat tres minuts de partit i Panadero ha inaugurat el marcador al ‘8, amb un llançament llunyà.

El Noia Freixenet ha plantat cara als primers minuts, però no ha pogut perforar la porteria de Sergi Fernández. Per contra, Barroso ha fet el segon dels blaugrana quan corria el minut 19, amb una acció molt semblant al primer gol, que deixava l’electrònic en 2-0 al descans.

A la represa el FC Barcelona ha evitat que els de Pere Varias, afectats pel cansament, entressin al partit mitjançant Pablo Álvarez, que al minut 27 i 28 ha fet el tercer i quart gol del Barça. Pascual ha estat l’autor del 5-0 quan corria el minut 31, Ferran Rosa ha maquillat el marcador des del punt de penal al 33 i al 40, Lucas Ordóñez ha fet el definitiu 6-1 en un contraatac.

El FC Barcelona segueix endavant i demà es jugarà el títol davant el vencedor del Liceo – Vic. Per la seva banda, el Noia Freixenet diu adéu a la copa a les semifinals, i ja li toca pensar en la tornada a l’Ok Lliga, dissabte vinent a la pista del CH Lloret.

FC BARCELONA: Sergio Fernández, Marc Gual, Matias Pascual, Pablo Álvarez i Sergi Panadero -cinc inicial- Xavier Barroso, Lucas Ordóñez, Costa i Nil Roca.

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Xavier Caldú, Aleix Esteller, Jordi Del Amor i Ferran Rosa -cinc inicial- Borja Ferrer, Eloi Albesa, Arnau Xaus i Marc Palau.

GOLS: 1-0 Panadero (8), 2-0 Barroso (19), 3-0 Álvarez (27), 4-0 Álvarez (28), 5-0 Pascual (31), 5-1 Rosa (33 penal), 6-1 Ordóñez (40)

ÀRBITRES: Josep Gómez i Sergi Mayor. Han assenyalat 6 faltes al FCB i 6 al Noia. No han mostrat targetes.