Tercers, segona porteria a zero i mirant a Europa

El Noia Freixenet acaba la cinquena jornada de l’Ok Lliga com a tercer classificat. Després de l’empat dissabte passat a la pista del Lloret (amb dos gols d’Humberto Mendes), l’equip de la Capital del Cava s’ha tornat a fer gran a l’Olímpic i ha convençut (2-0) davant d’un Igualada incapaç de superar la porteria de Xus Fernández. Un Noia Freixenet que ha vist com arribava al descans sense poder moure el marcador, però que amb la represa del partit, i la quinzena falta de l’Igualada, Humberto Mendes ha pogut avançar al conjunt sadurninenc gràcies al rebot d’una falta directa executada per ell mateix. La sentència del partit ha arribat a mans del màxim golejador de l’equip, Martí Casas, que a falta de 02:40 pel final ha anotat el seu sisè gol de la temporada.

Aquesta victòria dona la benvinguda a un mes de novembre intens que tindrà al Darmstadt alemany com un dels principals protagonistes, sense deixar de banda els rivals de l’Ok Lliga. Aquest dissabte , a dos quarts de vuit del vespre, #TornaLaMàgia a l’Olímpic. Tornen els partits de competició europea amb l’anada dels setzens de final de la CERS. La tornada serà el dissabte 25 de novembre a les vuit del vespre.

Més enllà de la primera eliminatòria de la CERS, dimarts que ve el Noia Freixenet visitarà l’Olímpic de Vic i, sense temps a descansar, dissabte que ve rebrà la visita del l’ICG Software Lleida. Dissabte 18 l’equip entrenat per Pere Varias jugarà a Sant Hipòlit de Voltregà. Tornant d’Alemanya, el Noia Freixenet jugarà, dimarts 28, a la pista del Girona.