Adéu prematur del Noia Freixenet la Copa

|NOIA FREIXENET 0-3 IGUALADA RIGAT|

Els de Sant Sadurní cauen a la primera ronda del torneig del KO davant d’un Igualada que s’ha endut un premi excessiu del primer partit de quarts de final.

El Noia Freixenet ha manat en els primers minuts i només començar ha gaudit d’una doble ocasió de Nil Roca que ha aturat Elagi Deitg. Malgrat el domini dels sadurninencs el gol ha arribat pel bàndol arlequinat al minut 12 quan un llançament de llunyà de Sergi Pla ha sorprès Xus Fernàndez. L’Igualada Rigat s’ha dedicat a adormir el partit amb possessions llargues mentre que els de Pere Varias topaven una i altra vegada amb l’entramat defensiu plantejat per Ferran López.

Abans d’acabar els primers 25 minuts Humberto Mendes hauria pogut empatar amb un llançament que ha escopit el pal, però l’elèctronic no es tornaria a moure fins a la segona part. Al minut 30 Oriol Vives ha recollit un rebot a la frontal de l’àrea i ha anotat el segon gol que encarrilava el partit pels igualadins. Met Molas hauria pogut sentenciar al 42, però Xus Fernàndez ha mantingut viu el seu equip aturant de manera felina la falta directa per compliment del primer cicle.

Els negre i vermells han buscat el gol amb insistència i han protestat molt fermament una jugada en la que la bola, presumptament, hauria superat la línia de gol. Seguidament ha arribat la jugada que ha decantat la balança: Sergi Llorca hauria pogut posar el seu equip dins del partit, però Deitg no s’ha deixat superar en un u contra u i, a la contra, Roger Bars ha matat l’eliminatòria amb el 0-3. El Noia Freixenet ha seguit atacant fins als darrers minuts però no ha trobat la manera de perforar la porteria de Deitg, ni tan sols en una falta directa executada per Martí Casas a les acaballes.

Els de la Capital del Cava s’acomiaden de la Copa amb un marcador enganyós, però ara toca aixecar-se i centrar-se en l’Ok Lliga i la lluita per la quarta plaça. El proper rival el CP Vic, que visita l’Olímpic de l’Ateneu el dissabte 2 de març.

Torn per l’Infantil a la MiniCopa

El Noia Freixenet encara té alguna cosa a dir a Lloret de Mar. Serà dissabte a les 9h del matí quan començarà a rodar la Ok MiniCopa, amb la presència de l’equip “Infantil C” del Club sadurninenc. Es tracta d’una competició paral·lela al torneig del KO, amb els mateixos participants i encreuaments, però en categoria Infantil. Així doncs, els negre i vermells seran els encarregat d’obrir la competició davant l’Igualada (9h). En el mateix quadre es disputaran una plaça per les semifinals el Liceo i l’amfitrió, el Lloret. Per l’altra banda, les eliminatòries seran Barça – Girona i Reus – Lleida.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Del Amor, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Sergi Aragonès, Humberto Mendes, Martí Casas, Arnau Xaus.

IGUALADA RIGAT: Elagi Deitg, Oriol Vives, Sergi Pla, Roger Bars i Met Molas -cinc inicial- Tety Vives, Gerard Miquel,

GOLS: 0-1 Sergi Pla (12), 0-2 Oriol Vives (30), i 0-3 Roger Bars (43).

ÀRBITRES: J.J. Melero i J. Sánchez. Han assenyalat 11 faltes al Noia i 10 a l’Igualada. No han mostrat targetes.