#SomiemJunts

El Noia Freixenet enceta una setmana molt especial. Es disputa la Copa del Rei a Lloret de Mar i l’equip sadurninenc torna entre els vuit millors després de l’absència de l’any passat. Estan a punt de complir-se 10 anys (2 de març 2008) des de la darrera vegada que els negre i vermells van alçar aquest títol de la mà de l’actual entrenador i aleshores capità Pere Varias.

Un cop acabat el partit de dissabte a Les Comes, on l’equip cavista es va imposar a l’Igualada per 4-5, les parelles dels jugadors van voler traslladar l’escalf i la il·lusió a la plantilla del Noia Freixenet. Els van entregar unes samarretes personalitzades amb dorsal, nom i fotografia al darrera i davant es pot llegir la cita:

“Mai t’adormis sense un somni i mai t’aixequis sense un motiu. Avui és el motiu. Somiem junts!”

La voluntat és clara: motivar l’equip de cara a l’important repte que enceta aquest dijous davant l’Igualada i que esperen que els portin ben lluny en la competició i, per què no, tornar a alçar la Copa 10 anys després.

De cara a la Copa, el primer equip realitzarà entrenaments dilluns i dimarts, i dijous al matí es concentrarà a Lloret de Mar, on debutarà a la competició a les 18:45h davant de l’Igualada Rigat.


 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com